Bicske: nemes bosszú galaktikus első félórával – FOTÓK

Varga Zoltán újabb mesternégyesével már 30 góllal vezeti a góllövőlistát.
 
 

Bicske: nemes bosszú galaktikus első félórával – FOTÓK

Varga Zoltán újabb mesternégyesével már 30 góllal vezeti a góllövőlistát.
 
 
 
 
 

Bicske: nemes bosszú galaktikus első félórával – FOTÓK

Varga Zoltán újabb mesternégyesével már 30 góllal vezeti a góllövőlistát.

Gyorsan szeretnél értesülni a Fejérfoci.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Megye I., eredmények, 22. forduló:
április 8., 14 óra

Bicske – Baracs 7-0 (6-0)
Gólszerzők: Németh E. (9., 14.) Móri T. (11.), Varga Z. (30., 31., 33., 70.)

A bicskei 2060.blog.hu tudósítása:

Az idény leggyengébb csapatteljesítményét nyújtotta ősszel a BTC Baracson, aminek nem is lehetett más a vége, mint vereség (1-2). Volt tehát miért visszavágnia Raffai Rudolf csapatának szombaton kora délután a napsütéses, de szeles időben megrendezett csákvári bajnoki mérkőzésen. A szurkolók hangulatát csak fokozta, hogy az ificsapat a Szár elleni járási derbit délelőtt 6-2 (2-0) arányú sikerrel teljesítette.

A Bicskei TC a Milinte 7 - Katona 6, Sötét 7, Máj 7, Dukon 7 - Pump 7, Móri 7, Rigó 7 - Molnár 6, Németh 7, Varga 9 összetételű kezdővel állt fel, míg csereként Köntös 5 (46.p. Molnár helyett), Budovinszky 7 (46.p. Máj helyett), Marton 6 (62.p. Milinte helyett), Máté 0 (67.p. Katona helyett) és Bence 0 (71.p. Móri helyett) kapott lehetőséget. A vendégek kispadja meglehetősen elhagyatott volt, hiszen fegyelmi döntések következtében edzőjük, technikai vezetőjük és csapatvezetőjük sem ülhetett le oda, a 4 meccsre eltiltott Mészáros Sándoron kívül.

A 4. percben a Tatabányáról nemrég igazolt Pump lépett ki remekül, centerezését Németh elől az utolsó pillanatban vágták ki a védők. Két perccel később Molnár beadását Sötét egy igazítás után 6 méterről, a felső léc érintésével lőtte fölé. A 9. percben bicskei letámadás után Rigó szerzett labdát, átadásával Németh léphetett ki ziccerben és 12 méterről higgadtan a jobb alsó sarokba lőtt (1-0). A 11. percben Mórit buktatták a vendégvédők feleslegesen a büntetőterületen belül, a kaputól 15 méterre, jogos tizenegyes! A sértett a jobbra mozduló Tóth Norbertet becsapva higgadtan helyezett a bal alsó sarokba (2-0). A parádés első negyedórát a 14. percben újabb góllal fejezte be a házigazda. Móri-Varga összjáték után Németh lekezelte a beadott labdát, majd 13 méterről ballal szépen a kapu jobb oldalába csavart (3-0).

Korán eldőlni látszott a találkozó, a Baracs szórványos ellentámadásaiból a 17. percben alakult ki az első veszélyes vendéghelyzet, amikor Milintéről először kipattant egy lövés, majd kétszer is bravúrral védett, utoljára Sági lövését hárította. A 24. percben Sági lecsúszott lövését fogta könnyedén a bicskeiek rutinos hálóőre, két perc múlva pedig Oroszi 11 méteres fejesét kaparintotta meg. Kisebb szünet után a 30. percben folytatódott a bicskei gólgyártás! Mintatámadás során Varga Mórival kényszerítőzött, majd a visszakapott labdát 12 méterről emelte a jobb felső sarokba (4-0). Egy perccel később Rigó jó ütemű kiugratásával Varga a kapust is kicselezve, éles szögből 7 méterről helyezett a hálóba (5-0), majd a 34-ikben Molnár labdaszerzése után újra Varga lőtt, ezúttal 16 méterről, s a labda a feltámadó szélben alaposan megtréfálta Tóthot, aki mellett a lövés a hálóban kötött ki (6-0). Alig félóra elteltével padlón a Baracs! A 37. percben Németh oldalhálós lövése, a félidő utolsó percében pedig 5 méteres fejese volt még említésre méltó esemény.

A szünetben Raffai Rudolf vezető edző bátran cserélni kezdett a gólgazdag folytatás reményében, azonban a második játékrész már sokkal visszafogottabbá sikeredett, de ezt cseppet sem bánta a remek első félórával kiszolgált szurkolósereg. A 47. percben Katona beadását Németh előre dőlve fejelte 6 méterről a felső lécre, öt perccel később Móri sorfalon megpattanó szabadrúgását védte Tóth. A 61. percben hazai labdaszerzés után a ziccerben lévő Móri önzetlenül passzolt Vargának, azonban egy védő sikerrel nyúlt közbe. A 63. percben Budovinszky Móri szöglete után a földre, majd onnan a felső lécre fejelte a pettyest.

A 70. percben megint csapdázott a BTC, meg is lett az eredménye! Hárman is rohantak a baracsi kapu felé, végül Rigó beadását Varga egy igazítás után 15 méterről lőtte a jobb alsó sarokba (7-0), meglőve ezzel újabb mesternégyesét és idénybeli 30-ik gólját. A 76. percben Dukon beadását a léc alól tenyerelte fölé Tóth, majd két szögletből is Budovinszky fejelhetett, egyszer a bal kapufa mellé, egyszer pedig fölé. A 79. percben Badi lőtt 17-ről mellé, a 85. percben pedig Köntös beadását Németh fordulásból durrantotta fölé 11 méterről. Egy perc múlva Sötét beadását Németh óriási helyzetben 6 méterről csukafejessel helyezte a jobb kapufa mellé, s a végére is maradt még egy Pump- és egy Németh-kísérlet, de az eredmény már nem változott.

Kiváló első félórájával ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyert a Bicske az erőtlen futballt produkáló Baracs ellen, ezúttal a számos kihagyott helyzet ellenére jól muzsikáltak a gólerős bicskei támadók. Talán maradt is néhány gól a tarsolyukban, amire nagy szükség lesz a jövő szombaton, amikor rangadót játszanak Sárosdon 17.00 órai kezdettel a mindig veszélyes Dvéri-alakulat ellen. A győztes csapat játékosai a mérkőzés után Marton József mesterszakács Brassói aprópecsenyéjét fogyasztották el jóízűen, közösen hangolódva az elkövetkezendő hetek rangadóira.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.