Az ősz legjobb játékosai – téli szavazás!

Döntsük el közösen, ki nyújtotta a legjobb teljesítményt a különböző posztokon.
 
 

Az ősz legjobb játékosai – téli szavazás!

Döntsük el közösen, ki nyújtotta a legjobb teljesítményt a különböző posztokon.
 
 
 
 
 

Az ősz legjobb játékosai – téli szavazás!

Döntsük el közösen, ki nyújtotta a legjobb teljesítményt a különböző posztokon.

Gyorsan szeretnél értesülni a kisalfoldfoci.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Megye I-es, a Megye II-es és a Megye III-as bajnokság bajnokság küzdelmei is véget értek. Éppen ezért a következő napokban és hetekben várjuk olvasóink jelöltjeit az adott posztokra. Küldjétek el jelöltjeitek aszerint, hogy szerintetek ki nyújtotta a fél-szezont figyelembe véve a legjobb teljesítményt.

Jelölés:

Olvasóink a következő posztokon jelölhetnek játékosokat: az év legjobb védője, középpályása és támadója – osztályonként. A jelölések után írjuk ki kategóriánként a szavazást, amely mindig közel egy hétig fog tartani. (Kapus-szavazás is lesz, de ott jelölteket nem várunk.)

A Megye I. felnőtt és ifi – az év legjobb védője, középpályása, támadója A Megye II. felnőtt – az év legjobb védője, középpályása, támadója A Megye III. felnőtt – az év legjobb védője, középpályása, támadója

Tehát a fenti kategóriákban várjuk a Ti jelöltjeiteket! A jelöltek nevét a kapcsolat@fejerfoci.hu e-mail címre küldhetitek el, vagy megírhatjátok Facebook-oldalunkon is üzenetben.
FONTOS, hogy a jelölt nevén kívül a posztját és csapatát is írjátok meg nekünk, így biztosan nem lesz belőle kavarodás. Egy olvasó minden posztra egy-egy játékost jelölhet.

Jutalmazás:

Oklevéllel jutalmazzuk azt a játékost, aki a legtöbb szavazatot kapja az adott poszton. Minden poszton az összetett elsőt díjazzuk, tehát nem csoportonként. (Példa: a Megye II. Északi és Déli csoport első helyezettje közül azt díjazzuk, aki ÖSSZETETT versenyben több voksot kap.)

Az oklevelet postai úton továbbítjuk, minden hónap végén egységesen. (Ez a mi munkánkat könnyíti meg, hiszen így nem egyesével adjuk postára a leveleket, hanem egy bizonyos mennyiség után.)

Fair play

Figyelem! Kérjük a kedves olvasókat, hogy IP cím cserével történő szavazatleadást NE alkalmazzanak, mert ez esetben a játékosra leadott voksokat TÖRÖLNI FOGJUK, vagy KIZÁRJUK a játékost a versenyből!

címlapkép: Gutyina Attila

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.