Bodajk: négy érkező, hat távozó

A Bodajk SE elnöke elárulta: céljuk, hogy vonzó legyen Bodajkon sportolni. Nézd meg, milyen változások történtek a csapat háza-táján a téli alapozás során.
 
 

Bodajk: négy érkező, hat távozó

A Bodajk SE elnöke elárulta: céljuk, hogy vonzó legyen Bodajkon sportolni. Nézd meg, milyen változások történtek a csapat háza-táján a téli alapozás során.
 
 
 
 
 

Bodajk: négy érkező, hat távozó

A Bodajk SE elnöke elárulta: céljuk, hogy vonzó legyen Bodajkon sportolni. Nézd meg, milyen változások történtek a csapat háza-táján a téli alapozás során.

Gyorsan szeretnél értesülni a Fejérfoci.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Mozgalmas hónapot tudhat maga mögött a Bodajk Sport Egyesület. A hónap elején megtartott közgyűlésen megválasztásra került az új elnök, Szabó Miklós személyében, az elnökségben helyet kapott Pigler Csaba - az egyesületbe beolvadó sakkszakosztály részéről - továbbá Osváth Ferenc és Wurczinger Ádám – olvasható a klub oldalán.

Gondolatok a Bodajk SE új elnökétől:

"Tekintettel a jogszabályváltozásra, a Bodajk SE lehetőséget biztosít arra, hogy a különböző sportágban tevékenykedő bodajki szakosztályok az egyesületbe beolvadva folytassák működésüket. Eleget téve a további jogszabályi előírásoknak, a mindennapi működést szabályozó ALAPSZABÁLY átdolgozása folyamatban van. Február hónap egyik fontos feladata volt a labdarúgó szakosztály versenyző korosztályainak (felnőtt és U19) bajnokságra való felkészítése, ezen belül átigazolások lebonyolítása.

Felnőtt csapatunk részt vett a Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatósága által szervezett műfüves bajnokságban Móron, ahol az előkelő 2. helyen végezett.

A téli torna remekül szolgálta csapatunk felkészülését, Kovács Zoltán vezetőedző szerint a távozó ellenére a csapat mentálisan, szerkezetileg és játékban előre lépett az ősszel látottakhoz képest. Csapatunk a tavaszi idényt albérletben (ennek oka a saját pályán megkímélése), Móron a műfüvön kezdi meg, szombaton 14:30-kor. A találkozót ingyen tekinthetik meg a szurkolók.

Utánpótlás csapataink is készülnek a tavaszra, U19-es csapatunk egy Mór elleni (8:1 a javunkra) edzőmérkőzésen van túl és várják a 2. helyről a bajnokság kezdetét (ugyancsak szombat).

A labdarúgó szakosztály, nem versenyző korosztályai közül, az U13 és U11 kezdte meg a Bozsik tornákat a móri Wekerle szabadidő központban. Örömteli, hogy mindkét korosztályban két csapatot is ki tudtunk állítani a tornán.

Egyesületünk célja, hogy a sportolni vágyó gyermekeket, felnőtteket a soraiban tudja, a meglévő értékeit megőrizze, fejlessze.

Ehhez az elkötelezettség, az anyagi és erkölcsi támogatás meg van, kemény munkával az utánpótlást is fejleszteni fogjuk. Célunk, hogy vonzó legyen Bodajkon sportolni!

Üdvözlettel: Szabó Miklós, Elnök"

Változások a csapat háza-táján

2016. február 22-én, éjfélkor lezárult a téli átigazolási időszak, melyben a Bodajk SE is aktívan részt vett – írja a klub oldala. A vezetőség igyekezett a megerősíteni a jelenlegi keretet. Így csatlakozott a felnőtt csapathoz: Papp András (VBKE), Horváth Krisztián (Pét), Hársádi Imre (Fehérvárcsurgó) valamint Magyar Balázs (Németországban játszott). Beilleszkedésük a felkészülési meccsek alatt igen jól sikerült. Valamint az ifi csapatból is többen lehetőséget kaptak a bizonyításra a felnőtt csapatban. Reméljük mielőbb meghatározó játékosai lesznek a csapatnak.
A csapatnál voltak távozók is: Wachtler G., Molnár T., Pirik F., Vass A., Gergő Zs., Mihályi D.

címlapkép: Szeglet Imre

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.