Két góllal nyert a Vidi II a kapufák meccsén

A két gól mellett öt kapufát is láthatott az a száz néző, aki vasárnap délután kilátogatott Sóstóra.
 
 

Két góllal nyert a Vidi II a kapufák meccsén

A két gól mellett öt kapufát is láthatott az a száz néző, aki vasárnap délután kilátogatott Sóstóra.
 
 
 
 
 

Két góllal nyert a Vidi II a kapufák meccsén

A két gól mellett öt kapufát is láthatott az a száz néző, aki vasárnap délután kilátogatott Sóstóra.

Gyorsan szeretnél értesülni a Fejérfoci.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Második csapatunk az utolsó előtti helyen álló Csornát látta vendégül vasárnap délután - írja a vidi.hu. Ellenfelünk múlt héten 2-1-re kikapott hazai pályán a Győri ETO FC-től. Nálunk eltiltás miatt nem léphetett pályára Havasi Dániel, ott volt azonban a pályán Géresi Krisztián, Soumah és Trebotic is az első csapat keretéből. Fiatal kapusunk, Zelizi Patrik első alkalommal lépett pályára NB III-as bajnoki mérkőzésen, debütálása jól sikerült a felnőttek között.

A vendégek kezdték jobban a meccset, a 7. percben egy szélről érkező beadást követően Füredi 15 méterről a bal kapufát találta el, a kipattanót pedig mi szereztük meg. Egy perccel később Géresi lövése is a kapufán csattant a túloldalon. A 23. percben óriási védéssel őrizte meg kapunkat a debütáló Zelizi Patrik, egy beadást követően fejelt a csornaiak egyik támadója kapura néhány méterről. A 30. percben 24 méterről végezhetett el szabadrúgást a vendégcsapat, a labda mögé Füredi állt, és nagy erejű lövése a felső lécen csattant. Néhány perccel a félidő vége előtt egy szép támadás végén Büki vette célba a csornai kaput, lövése azonban a kapufáról az alapvonal mögé pattant.

A második félidőt mi kezdtük jobban, a 49. percben Büki harcolt ki szabadrúgást mintegy 20 méterre a vendégek kapujától. A labda mögé a sértetten kívül még Géresi állt oda, végül utóbbi játékosunk tekerte kapu elé a játékszert, Dobsa pedig remek ütemben érkezett, és néhány méterről védhetetlen gólt fejelt (1-0). Két perccel később Géresi került helyzetbe, 15 méterről viszont ismét a kapufát találta el. A 78. percben Soumah 12 méterről, éles szögből, remek mozdulattal tekert a hosszú felső sarokba, beállítva ezzel a 2-0-ás végeredményt.

DISZTL LÁSZLÓ: "Az első félidőben kiegyenlített volt a mérkőzés, nem igazán találtuk a játék ritmusát, csupán kapufákig jutottunk. A második félidőben pontosabban játszottunk, felőröltük az ellenfelet, és végül megérdemelten nyertünk."

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.